Tags

Coldplay ngeluarin album baru, yuhuuiiii….,setelah nunggu lama, terakhir albumnya X & Y taon 2005.

Emang dari dulu sudah cinta mati sama Coldplay juga band” british yang lain, apalagi Keane, band favorit sepanjang masa…ahaha….

Viva la vidaI love this song, it is very beautiful… this song is SOO DAMN GOOD…

Ah,  ini lagu paling enak didengar, top markotop deh ni lagu, instrumen musiknya yang mantap, juga dipadu dengan biola, bikin tambah smangat..walaupun saya belum ngerti amat sama liriknya, tapi katanya sih, menceritakan tentang seorang raja yg pernah berkuasa namun setelah turun tahta dia pun menyadari bahwa dia telah berbuat zolim selama ini. trus Chriss Martin bilang klo ini lagu buat menghibur smua warga Inggris karena gag lolos di Euro…ahaha…..

Kalau di artikan secara harfiah, Viva artinya kemenangan, Vida artinya Cinta, …(CMIIW) Viva a Vida = Love

Ini dia video klipnya, sayangnya pendek, promo dari Itunes.

.

I used to rule the world
Seas would rise when I gave the word
Now in the morning I sweep alone
Sweep the streets I used to own 

I used to roll the dice
Feel the fear in my enemy's eyes
Listen as the crowd would sing:
"Now the old king is dead! Long live the king!"
One minute I held the key
Next the walls were closed on me
And I discovered that my castles stand
Upon pillars of salt, and pillars of sand 

I hear Jerusalem bells are ringing
Roman calvary choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
Once you know there was never, never an honest word
That was when I ruled the world
(Ohhh) 

It was the wicked and wild wind
Blew down the doors to let me in
Shattered windows and the sound of drums
People couldn't believe what I'd become
Revolutionaries wait
For my head on a silver plate
Just a puppet on a lonely string
Oh who would ever want to be king? 

I hear Jerusalem bells are ringing
Roman calvary choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
I know Saint Peter will call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world
(Ohhhh Ohhh Ohhh) 

Hear Jerusalem bells are ringing
Roman calvary choirs are singing
Be my mirror my sword and shield
My missionaries in a foreign field
For some reason I can't explain
I know Saint Peter will call my name
Never an honest word
But that was when I ruled the world

Selain Viva la Vida ada juga beberapa lagu yg lagi sy suka”nya….:

  • Switchfoot-This Is Home
  • Boys like girls – Hero/Heroine
  • Clay Aiken – On My way…
  • New Found Glory – Stay
  • Marie Digby – Say it again
  • David Cook – The time of my life
  • Rihanna – ‘Tai kebo’ & hate that i love u
  • Ryan Cabrera – Say *sdh lama sih, tapi masi enak di telinga 🙂 *
  • Sindentosca – kepompongyg new versionnya, ga jauh beda sih sm yg dulu
  • Tompi – sedari dulu…
  • Kerispatih – bila rasa ini rasamu….ahuahua…..colongan abisss….., ah paling besok dah bosen…:-)

Gimana???, suka jg kan ma playlistku…mantap kan ???.:-)

Ok, friends, have a nice sunday everybody !!! 🙂

ah, lagi bete akut parah dirumah, nothing special, arghhhh…..

Advertisements